Español| Català | English

SportBit

SportBIT, 123 rutes per practicar esport a l'aire lliure pel ParcBIT i voltants.

Un dels objectius de la Fundació Bit com a entitat gestora del ParcBit és oferir tot un seguit d'activitats que ajudin als seus usuaris a conciliar la vida personal i laboral amb les activitats lúdico-esportives.

Per això s'ha tingut en compte la tendència creixent d'incorporar l'activitat lúdico-esportiva en l'àmbit del treball, com una resposta lògica a les necessitats de les persones que treballen en àmbits altament competitius i amb grans dosis d'esforç i estrès.

Així doncs, aprofitant la situació privilegiada del ParcBit (paisatge, orografia, localització, clima, etc.), s'han dissenyat un conjunt de rutes per a la realització d'activitats a l'aire lliure per permetre una interacció plena entre l'usuari i la natura.

Es tracta de 37 rutes que sumen més de 500 km de recorregut per practicar esport a l'aire lliure al ParcBit i voltants, amb 8 activitats esportives diferents des de bicicleta, nordic walking, passant per inline skating i rutes a peu (running, walking i X-running).Govern de les Illes Baleares