Español| Català | English

SportBit

SportBIT, 123 rutes per practicar esport a l'aire lliure al ParcBIT o el punt de partida és el ParcBIT.Un dels objectius de ParcBIT Desenvolupament SA és dotar el Parc de tot un seguit d'activitats que ajudin als seus usuaris a conciliar la vida personal i laboral amb les activitats lúdico-esportives.

Per això hem tingut en compte la tendència creixent a incorporar l'activitat lúdico-esportiva en l'àmbit del treball, en una resposta lògica a les necessitats de les persones que treballen en àmbits altament competitius i amb grans dosis d'esforç i estrès.


Així doncs, aprofitant la situació privilegiada del ParcBIT, (paisatge, orografia, localització, clima, etc.) Iniciar la nostra primera experiència amb el disseny de rutes per a la realització d'activitats a l'aire lliure que són les que permeten una interacció plena entre l'usuari i la natura.


Es tracta de 37 rutes que sumen una mica més de 500 km de recorregut per practicar esport a l'aire lliure al ParcBIT o el punt de partida és el ParcBIT. Inclou 8 activitats esportives diferents des de la bicicleta, en nordic walking, passant per inline skating i rutes a peu (running, walking i X-running).Govern de les Illes Baleares